Σελίδες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

L' espion

Βίντεο οφ δε γουίκ #2:
Με καθυστέρηση μιας μέρας σας παρουσιάζω ένα από τα καλύτερα ελληνικά τελεμάρκετινγκ. Ο λόγος για την φωτογραφική μηχανή " l' espion " που πάει με όλα και αρέσει σε όλους. Απολαύστε τις καλογυρισμένες συνεντεύξεις από κατόχους της l' espion και ψηθείτε να την αγοράσετε:

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Είμαι ένας κακός άνθρωπος

Σήμερα -σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε βέβαια- είναι η παγκόσμια ημέρα Ποίησης, Ύπνου, Δασοπονίας,  Κουκλοθέατρου, παγκόσμια για το Σύνδρομο Down, κατά του ρατσισμού... Η ερώτησή μου απλή: ΔΗΛΑΔΗ;;;Τί ΠΡΕΠΕΙ να κάνω εγώ σήμερα; Να κοιμηθώ,να γράψω κανά ποίημα,να δω κουκλοθέατρο, να ντυθώ Κοκκινοσκουφίτσα και να πάω βόλτα στο Δάσος με τον Λύκο -που ΣΗΜΕΡΑ δεν θα τον πω "κακό" για να μην γίνω ρατσιστής...;;;

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

The double slit experiment

Σε αυτήν την κατηγορία ("Βίντεο οφ δε γουίκ") από εδώ και στο εξής αναλαμβάνω να παρουσιάζω βιντεάκια από το γιουτούμπ,ένα κάθε εβδομάδα για να μην το παρακάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα στα βίντεο αυτά. Μπορεί να είναι εκπαιδευτικού,επιστημονικού,πολιτικού,πολιτισμικού,... χαρακτήρα ή απλώς...-κι όμως!- καμμένα.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σταματήστε να γκρινιάζετε ή κάντε κάτι!

Ε, έχω βαρεθεί ρε... Έχει χωριστεί όλο το έθνος σε δυο στρατόπεδα που είναι εξίσου ανίκανα και τα δύο στο να πραγματοποιήσουν ακόμα και το πιο απλό πράγμα, και το μόνο που έχουν είναι μιλιά και ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους γιατί αυτοί ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!!! ΟΧΙ!!!.