Σελίδες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Merry Christmas and JOINTfull Holidays


Λοιπόν, θα σας πω μια ιστοριούλα λιγάκι ετεροχρονισμένη -γιατί είναι Χριστουγεννιάτικη- αλλά δε βαριέσαι, για εμένα κάθε μέρα είναι σαν Χριστούγεννα (είμαι ρομαντική, το ξέρω):

Μια φορά και ένα καιρό, λίγο πριν τις διακοπές Χριστουγέννων 2009, σε μια ειδυλλιακά φτιαγμένη βρετανική φυλακή ονόματι Verne εξέτιε την οκταετή ποινή του ο κ. Mohamed Jalloh, ένας συμπαθέστατος κυριούλης που είχε μπουζουριασθεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Μετανιωμένος για τον πρότερο αισχρό και ανήθικο βίο του, αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ εντός των φυλακών και τί πιο ωραίο από το να ασχοληθεί με την κηπουρική!
Αλλά τί να την κάνεις την κηπουρική αν δεν έχει και το κατιτίς της...Έτσι λοιπόν ο κ. Jalloh, άνετος και cool, αποφάσισε να καλλιεργήσει "δέντρο" κάνναβης μέσα στο κελί του.

Οι δεσμοφύλακες, εντυπωσιασμένοι από την εργατικότητα και την αφοσίωση που έδειχνε ο φυλακισμένος για τα δενδρύλλια, θέλησαν να μάθουν τί είδους φυτό είναι αυτό. Ο Jalloh, cool και άνετος και με το βλέμα το γατίσιο, τους απάντησε, πείθοντάς τους μάλιστα, ότι το φυτό που είχε πλέον φτάσει σε ύψος τα 4πόδια αφού το μεγάλωνε για πάνω από 5 μήνες, ήταν ντοματιά...!

Όντας μάλιστα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Jalloh, αγόρασε και στολιδάκια (μπάλες, πολύχρωμα ρυθμικά φωτάκια και τα ρέστα) και με αυτά διακόσμησε τα φυτά, κάνοντας ακόμη πιο έκθαμβους τους φύλακες!

Τελικά, τον πρόδωσε ένας ζηλιάρης συγκρατούμενος και μόνο τότε οι φύλακες αντιλήφθηκαν ότι ο 28χρονος δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τις... ντομάτες.Μάλιστα οι φύλακες εν τέλει αναγνώρισαν τα φυτά χρησιμοποιώντας Google snaps. Σύμφωνα με πηγή εντός της φυλακής, τα φυτά είχαν αποκτήσει μεγάλο ύψος και όλοι μπορούσαν να τα δουν να προεξέχουν από το παράθυρο του κελιού (κατά λέξη: "They were on show for the world to see.")

Tο ζήτημα βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης και υπόλογος θα είναι όχι μόνον ο προφανής "ένοχος" Jalloh, αλλά και οι δεσμοφύλακες για την απροσεξία και αφέλειά τους εν ώρα καθήκοντος.....

Τα σχόλια δικά σας!

πηγή: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2759159/Jail-let-prisoner-grow-dope-in-his-cell.html#ixzz0gJncYMTI

3 σχόλια: