Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σταματήστε να γκρινιάζετε ή κάντε κάτι!

Ε, έχω βαρεθεί ρε... Έχει χωριστεί όλο το έθνος σε δυο στρατόπεδα που είναι εξίσου ανίκανα και τα δύο στο να πραγματοποιήσουν ακόμα και το πιο απλό πράγμα, και το μόνο που έχουν είναι μιλιά και ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους γιατί αυτοί ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!!! ΟΧΙ!!!.
Δεν φταις εσύ βρωμοελληναρά που όλη μέρα γκρινιάζεις για μέτρα και για το ένα και για το άλλο, ακόμα και εάν δεν σε επηρρεάζουν άμεσα ή έμμεσα γιατί έχεις βγάλει της σουλτάνας τα φράγκα το καλοκαίρι στα Χανιά κλέβοντας ασύστολα τον κάθε κακόμοιρο τουριστάκο που, ντάξει ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι τουρίστες, είναι χαζοί, είναι φλώροι επειδή είναι ευγενικοί! Αλλά εντάξει!!! Τι να πεις πρωί πρωί με το μαλάκα τον ψιλικατζή όταν πας να πάρεις δυο DAVIDOFF άσπρα (γιατί το έχεις ρίξει στα Lights. Ξαφνικά δεν είσαι και τόσο μάγκας, είσαι; Φοβηθήκαμε με αυτά που ακούμε; Κόψε το κάπνισμα. Αλλά ναι σόρρυ μετά πως θα το παίζεις μούρη μεσα στην BMW τρέχοντας σαν τρελός μπροστά στα σχολεία για να σε προσέξουν τα 16χρονα κοριτσάκια...) , πρέπει να βρίσεις! Να τα χώσεις κάπου γιατί όλα σου φταίνε και μόνο εσύ είσαι σωστός! "Τους αλήτες και τους άχρηστους και το ένα και το άλλο που δεν ξέρουν να κυβερνάνε" κτλ. Εσύ τους εξέλεξες! Γιατί τους εξέλεξες; Αφου τους εξέλεξες, άραξε τώρα και τουμπέκα. Η ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ!!! Κατέβα στους δρόμους, οργάνωσε κάτι, γράψε μια προκύρηξη, δραστηριοποιήσου! Αν όχι, βούλω! ΑΛΛΑ ΟΧΙ! Αυτά τα κάνουν οι αριστεροί και οι κομμουνιστάδες και εσύ τους βρίζεις και αυτούς επειδή είναι βρωμιάρηδες και δεν σου αρέσει ο κομμουνισμός επειδή αν είχαμε κομμουνισμό δεν θα είχες BMW. Αυτό σε πειράζει, είμαι σίγουρος!!! 1000% !! Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με την θεωρία γιατί δεν έχεις ενημερωθεί, απλώς τα χώνεις γιατί μετά δεν θα χεις iPhone...

Κι εσύ "αριστερέ" νεοέλληνα με τα φράγκα του μπαμπά και την κινητάρα παρ'όλο που διαφωνείς με τον καπιταλισμό, χέσε μας! Ε αλήθεια ρε..."Να πάρουμε τα όπλα!Επανάσταση!"... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑ!!! Τι να πάρεις τα όπλα βρε κακομοίρη, που αν ρίξεις με αυτόματο θα τα κάνεις πάνω σου; Δεν έχεις ιδέα τι θα πει πόνος και δυστυχία και το να λες ακραία πράγματα ενώ ζεις πλουσιοπάροχα, προσβάλλει αυτούς που αλήθεια έχουνε ανάγκη και πονάνε! Αντί να γκρινιάζεις όλη την ώρα και να θες να πέσει ο καπιταλισμός επειδή διάβασες δυο βιβλία και γούσταρες, αλλά όχι επειδή κατάλαβες τι λένε τα βιβλία, αλλά κυρίως επειδή είναι αριστερός και τα σπάει και χτυπάει και αριστερά γκομενάκια και αυτός ο cool τυπάς με τα μαλλιά, που φωνάζει κάθε φορά στις γενικές συνελεύσεις και είναι σκληρο αγόρι και θες να του μοιάσεις, κάνε κάτι! Βοήθα αυτούς που το χρειάζονται! Δώσε λεφτά αφού τα έχεις! Δεν είσαι ήρωας και ιδεολογικά γνήσιος κομμουνιστής αν κατέβηκες σε δυο πορείες και εάν ψήφισες δυο φορές κατάληψη (για να μην διαφοροποιηθείς και μετά δεν σε κάνουν παρέα, κυρίως, αλλά τέλος πάντων). Το καλύτερο είναι όταν τρως χημικά στις πορείες, εκεί δίνεις show! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν κάνεις μπάνιο όλη μέρα για να μη φύγει το Maalox και να φαίνεται στα φιλαράκια ότι έπαιξες ξύλο με μπάτσους και είσαι σκληρός και μετά σε πήραν μέσα και σε βασανίζανε για να τους πεις την αλήθεια! Και φυσικά το μόνο που έκανες στην πορεία ήταν να τρέχεις φοβισμένος στην αντίθετη κατεύθυνση αντί να σταθείς στο ύψος σου και να κάνεις αυτό που κατέβηκες να κάνεις...

Κι εσύ μέσε φοιτητή που δεν έχεις ανοίξει ποτέ βιβλίο, βούλω! Πηγαίνω σε μαθήματα και ακούω από δίπλα "Τι λέει ρε φίλε; Πω τι ναι αυτά ρε;", αλλά όταν πει ο καθηγητής κάτι σχετικό με αυστηρά μέτρα για τις αντιγραφές διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις! Γιατί άραγε; μήπως επειδή δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου και στα περάσαν όλα τα μαθήματα άλλοι, και σε επηρρεάζει άμεσα ένα σκληρό μέτρο κατά των αντιγραφών; Δεν συμφωνώ με τις ιδέες και τον τρόπο "λειτουργίας" των καθηγητών στα ελληνικά πανεπιστήμια αλλά προχθές ένας καθηγητής μου είπε κάτι στο οποίο συμφωνώ 100%: "Αυτή η νοοτροπία της αντιγραφής, του εύκολου δρόμου, της μη προσπάθειας, του τα βρίσκω όλα έτοιμα στο πιάτο μου και κοιτάζω να αποκτήσω όσο πιο πολλά γίνεται με τον πιο ύπουλο τρόπο, έφτασε τη χώρα στο σημείο που είναι σήμερα". I couldn't agree more. Ποιοι τα φάγανε τα φράγκα της ευρωπαϊκής ένωσης; Ξέρετε ποιοι. Γιατι; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

Το άλλο στρατόπεδο είναι όλοι οι πολιτικάντηδες, οι κυβερνήσεις και οι υποστηρικτές τους, αλλά δεν θα κάτσω να τους βρίσω, γιατί είναι πλέον τρε μπανάλ και πάρει άλλο τόσο σε έκταση. Απλώς αναφέρω πως εμένα οι ελπίδες μου για κάποια ριζική αλλαγή σε αυτόν τον τόπο έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν. Γιατί όταν ένας ζωντανός οργανισμός είναι άρρωστος σωματικά, αυτό συνήθως νοσηλεύεται, αλλά όταν είναι άρρωστος "ψυχικά", δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες. Και η γενιά μας, που όλοι ελπίζουν σε αυτήν, ίδια και χειρότερη είναι, θα δείτε. Άντε τα είπαμε!

1 σχόλιο: